Sociale medier

Facebook

Instagram

Mandag -  Fredag

11.00 - 17.30

Lørdag

11.00 - 15.00

Åbningstider

Kontakt os

Nørregade 21, ST

9000 Aalborg

+45 53630265

No5Brocante@gmail.com

CVR: 21038245

Levering

Hos No5 Brocante har vi forskellige muligheder for levering:

1. Levering af møbler til Danmark

Det er muligt at få leveret møbler i Danmark. Dog er kun muligt at få leveret til brofaste øer.

Prisen for levering i Danmark er 150 kroner. Hvis produktet vejer over 35 kg, udregnes der en ny pris, og vi finder den bedste leveringsmulighed til dig.

2. Levering af møbler i udlandet

Det er muligt at få leveret møbler i udlandet. Vi finder i fælleskab den bedste mulige transportmulighed, da dette afhænger meget af størrelse og mængde. Denne transport bliver afregnet direkte med firmaet, der levering møblerne.

3. Afhenting hos No5 Brocante's butik

Det er muligt at afhente hos vores butik i Nørregade, Aalborg.

Ved køb på netbutik vil det fremstå hvornår varen er klar til afhentning.

Returnering

No5 Brocante sælger unikke og specielle franske vintage fund. Det betyder også at vi står inde for alt hvad vi har i butikken. Vores grundregel er, at varen er købt som beset, og vi returnere derfor ikke varer efter salg.

Sikkerhed

No 5 Brocante's netbutik er sikret ved HTTPS / TLS kryptering, hvilket gør det sikkert for vores kunder at handle på netbutikken. Hos No5 Brocante går vi meget op i, at ingen af dine oplysning bliver videregivet til andre, og derfor behandlet fortrolige. 

BETALINGSMETODER

- Kreditkort / Debit kort
- Kontant betaling ved afhentning

- Mobile pay ved afhentning

Klager

Vi bestræber os på, at skabe den bedste oplevelse ved at handle hos os, om det er på netbutikken eller i butikken. Derfor vil vi meget gerne høre din mening, hvis du har oplevet en dårlig behandling, eller du har købt en vare der ikke lever op til dine forventning. Vi vil derfor opfordre dig til at kontakte os på telefon +4553630265 eller på mail No5brocante@gmail.com.